The Handy voor Interactieve Strokers - Bestel online bij IntimateRed (2024)

IntimateRed

The Handy

8 producten

The Handy is een toonaangevend merk dat de grenzen van technologie en plezier verlegt met zijn innovatieve reeks interactieve strokers. Deze geavanceerde apparaten zijn speciaal ontworpen om een diepgaande persoonlijke ervaring te bieden, die volledig afgestemd kan worden op de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Met functies zoals real-time connectiviteit en aanpasbare instellingen, stelt The Handy gebruikers in staat om hun ervaring te synchroniseren met dynamische digitale content, waardoor een werkelijk meeslepende seksuele ervaring ontstaat.

Elk product in het assortiment van The Handy, zoals de Handy Interactive Stroker, is vervaardigd uit hoogwaardige, lichaamsveilige materialen, en biedt uitzonderlijk comfort en duurzaamheid. Bijzondere aandacht is besteed aan het ontwerp van de Mermaid Sleeves - Pearl en Coral - die elk een unieke textuur en esthetiek hebben om verschillende sensaties te versterken. Daarnaast omvat het assortiment de Dream Sleeves, waaronder de Dream Sleeve Touch en Dream Sleeve Lips, die ontworpen zijn om natuurlijke en intieme ervaringen na te bootsen, van zachte aanrakingen tot de meer intense sensaties van orale stimulatie.

Voor diegenen die op zoek zijn naar controle en intensiteit, biedt de TrueGrip Gen 2 Sleeve een versterkte grip die zorgt voor een krachtige ervaring. Dit product benadrukt het commitment van The Handy aan innovatie en gebruikerstevredenheid, en staat garant voor een betrouwbaar en spannend gebruik.

Als officiële retailer biedt IntimateRed de volledige lijn van The Handy producten online aan. Klanten kunnen vertrouwen op een discrete aankoopervaring, uitgebreide klantenservice en grondige productinformatie, waardoor IntimateRed de ideale keuze is om The Handy producten te bestellen. Bezoek onze website om meer te ontdekken over hoe The Handy jouw solo-ervaringen kan transformeren en verrijken, en bereid je voor om nieuwe hoogten van plezier te ontdekken.

THE HANDY

Dream Sleeve Touch

€38,65

€42,95

AANBIEDING

Toevoegen aan verlanglijst Dream Sleeve Touch Bekijk product Dream Sleeve Touch

Dream Sleeve Touch

THE HANDY

€38,65

€42,95

Dream Sleeve Touch

(Vervangings)hoes voor de Handy masturbator!Het vervangen van de spannend getextureerde hoes zorgt voor meer variatie in stimulatie, maximaal genot en hygiënisch gebruik. Voor langdurig en duurzaam gebruik van de masturbator The Handy! Zijdezachte Dream Sleeve Touch van de Handy met noppen- en geribbelde textuur voor een intensieve penismassage van de..

THE HANDY

Handy Lips

€39,95

€44,95

AANBIEDING

Toevoegen aan verlanglijst Handy Lips Bekijk product Handy Lips

Handy Lips

THE HANDY

€39,95

€44,95

Handy Lips

(Vervangende) sleeve voor de Handy masturbator!Het vervangen van de spannend gestructureerde sleeve zorgt voor meer variatie in stimulatie, maximaal genot en hygiënisch gebruik. Voor langdurig en duurzaam gebruik van de Handy masturbator! Zijdezachte Dream Sleeve Lips van de Handy met gevarieerde noppenstructuur voor een intense penismassage met blowj*b sensaties. Gesloten..

THE HANDY

Mermaid Sleeve Pearl

€39,55

€43,95

AANBIEDING

Toevoegen aan verlanglijst Mermaid Sleeve Pearl Bekijk product Mermaid Sleeve Pearl

Mermaid Sleeve Pearl

THE HANDY

€39,55

€43,95

Mermaid Sleeve Pearl

(Vervangings)hoes voor The Handy masturbator!Het vervangen van de spannend getextureerde hoes zorgt voor meer variatie in stimulatie, maximaal genot en hygiënisch gebruik. Voor langdurig en duurzaam gebruik van de masturbator is de Handy! Zijdezachte Mermaid Sleeve Pearl van de Handy met een gevarieerde parelstimulatietextuur en parelringen voor een intensieve penismassage..

THE HANDY

Mermaid Sleeve Coral

€39,55

€43,95

AANBIEDING

Toevoegen aan verlanglijst Mermaid Sleeve Coral Bekijk product Mermaid Sleeve Coral

Mermaid Sleeve Coral

THE HANDY

€39,55

€43,95

Mermaid Sleeve Coral

(Vervangings)hoes voor de Handy masturbator!Het vervangen van de spannend getextureerde hoes zorgt voor meer variatie in stimulatie, maximaal genot en hygiënisch gebruik. Voor langdurig en duurzaam gebruik van de masturbator is de Handy! Zijdezachte Mermaid Sleeve Coral van de Handy met gevarieerde spiraalvormige noppentextuur en in korte lengte voor gerichte..

THE HANDY

TrueGrip Gen 2 Sleeve

€26,05

€28,95

AANBIEDING

Toevoegen aan verlanglijst TrueGrip Gen 2 Sleeve Bekijk product TrueGrip Gen 2 Sleeve

TrueGrip Gen 2 Sleeve

THE HANDY

€26,05

€28,95

TrueGrip Gen 2 Sleeve

(Vervangings)hoes voor de Handy masturbator!Het vervangen van de spannend getextureerde hoes zorgt voor meer variatie in stimulatie, maximaal genot en hygiënisch gebruik. Voor langdurig en duurzaam gebruik van de masturbator is de Handy! Zijdezachte TrueGrip Gen 2-hoes van de Handy met gevarieerde noppentextuurstimulatie voor een intense penismassage. Kan ook zonder..

THE HANDY

Original True Grip Sleeve

€15,25

€19,95

AANBIEDING

Toevoegen aan verlanglijst Original True Grip Sleeve Bekijk product Original True Grip Sleeve

Original True Grip Sleeve

THE HANDY

€15,25

€19,95

Original True Grip Sleeve

(Vervangings)hoes voor de Handy masturbator!Het vervangen van de spannend getextureerde hoes zorgt voor meer variatie in stimulatie, maximaal genot en hygiënisch gebruik. Voor langdurig en duurzaam gebruik van de masturbator is de Handy! Zijdezachte originele True Grip Sleeve van de Handy met gevarieerde noppentextuur voor een intense penismassage. Aan één..

THE HANDY

Interactieve Stroker

€175,50

€195

AANBIEDING

Toevoegen aan verlanglijst Interactieve Stroker Bekijk product Interactieve Stroker

Interactieve Stroker

THE HANDY

€175,50

€195

Interactieve Stroker

De ultieme handjobmachine - nu nog beter! De hightech masturbator De Handy Interactive Stroker heeft een software-upgrade gehad (firmware 3) en is nu nog krachtiger en stabieler. De hardware is ook verbeterd en de gestippelde sleeve is nu nog gladder. De verpakking heeft een stijlvolle make-over gekregen en er wordt..

THE HANDY

Dream sleeve Lotus

€38,65

€42,95

AANBIEDING

Toevoegen aan verlanglijst Dream sleeve Lotus Bekijk product Dream sleeve Lotus

Dream sleeve Lotus

THE HANDY

€38,65

€42,95

Dream sleeve Lotus

Vervangende sleeve voor de Handy masturbator!Het vervangen van de spannende sleeve zorgt voor meer variatie in stimulatie, maximaal genot en hygiënisch gebruik. Voor langdurig en duurzaam gebruik van de Handy masturbator! Zijdezachte Dream Sleeve Lotus van de Handy met zacht gevormde lotus stimulatie textuur die sterk lijkt op de strakke..

The Handy

8 producten

Verken de Innovatie van The Handy Interactive Stroker

The Handy Interactive Stroker staat bekend als een revolutionair apparaat in de wereld van seksspeeltjes, speciaal ontworpen voor een geavanceerde en interactieve masturbatie-ervaring. Dit geavanceerde apparaat is niet alleen een toonbeeld van moderne technologie maar biedt ook een ongeëvenaarde persoonlijke bevrediging. The Handy gebruikt real-time internetconnectiviteit om synchronisatie met digitale content mogelijk te maken, waardoor gebruikers een immersive ervaring kunnen ondergaan die past bij hun persoonlijke voorkeuren en verlangens.

Gebruikers van The Handy kunnen verschillende sleeves uitproberen, elk ontworpen om een unieke tactiele ervaring te bieden. Van de zachte en subtiele textuur van de Dream Sleeve Touch tot de intense sensatie van de TrueGrip Gen 2 Sleeve, er is een optie voor elke smaak. De TrueGrip Gen 2 Sleeve, bijvoorbeeld, is ontworpen voor een verbeterde grip en diepgaande stimulatie, wat resulteert in een krachtig en diep plezierige ervaring.

Duik in de Wereld van Mermaid Sleeves

De Mermaid Sleeves, beschikbaar in de varianten Pearl en Coral, bieden een esthetisch aantrekkelijke optie die een visueel en sensueel genot combineert. De Pearl variant heeft een zachte, parelachtige afwerking die een subtiele, doch stimulerende textuur biedt. De Coral variant, daarentegen, is uitgerust met een meer uitgesproken textuur die zorgt voor een intensievere stimulatie. Beide sleeves zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor het lichaam en gemakkelijk schoon te maken, wat essentieel is voor het behoud van hygiëne en duurzaamheid.

Ontdek de Dream Sleeves: Touch en Lips

De Dream Sleeve-serie is ontworpen om een droomachtige ervaring te bieden. De Dream Sleeve Touch kenmerkt zich door zijn ongelooflijk zachte textuur die de natuurlijke sensatie van intiem contact nabootst, terwijl de Dream Sleeve Lips ontworpen is om de ervaring van orale stimulatie te simuleren. Deze producten zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een realistische ervaring en waarde hechten aan detail en realisme in hun solo-sessies.

Elk van deze producten van The Handy is ontworpen met het oog op gebruikersgemak en voldoening. Ze bieden een scala aan ervaringen die aangepast kunnen worden aan persoonlijke behoeften en voorkeuren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die zijn persoonlijke genotservaring naar een hoger niveau wil tillen. Door te investeren in een van de producten van The Handy, investeer je in duurzame kwaliteit, innovatieve technologie, en persoonlijke bevrediging die je zelf in handen hebt.

The Handy voor Interactieve Strokers - Bestel online bij IntimateRed (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 6055

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.